Jeg kan også hjælpe dig: 22 46 52 38 doris@skovrup.nu

Dig, eller en du kender

Du har ressourcerne til at ændre på tingene - Du ved det bare ikke endnu.
Ring til mig

Jeg møder rigtig mange forskellige mennesker i mit arbejde som terapeut, og der er ikke nogen af disse mennesker som er ens. Det gælder også dig. Du er ikke ligesom alle de andre, og dit problem er ikke ligesom de andres.

Det er også den måde, som vi to arbejder sammen på, for at ændre din situation. Jeg ser dig, og ikke kun dine vanskeligheder. Det giver en tryghed og en ro, og derved har du også nemmere ved at åbne op for alle de gode fortællinger, som findes indeni dig. Du har ressourcerne til at ændre på tingene – Du ved det bare ikke endnu.

Uanset dit problem, og det du kæmper med, og hvordan du føler det indeni, så kan jeg hjælpe dig med at du bliver fortrolig og tryg ved dine tanker. Derved skaber du nye spor, og en ny bevidsthed omkring dig selv og din situation. Du kan sige, at vi sammen snakker problemet ned, så det ikke længere er et problem, og derved heller ikke noget, som du skal kæmpe med hver dag.

Det er ikke sikkert, at jeg helt kan fjerne dit problem, det kommer an på din situation. MEN jeg kan hjælpe dig med at anskue dit problem, din situation og dig selv på en ny måde, således, at du måske kan leve igen med den måde tingene er på. Det er vigtigt, at du er herre i dit eget hus, og ikke lader problemerne styre dig.

Husk! Du har ressourcerne til at ændre på tingene!

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig, og lad os tage en snak om det.

Har du problemer med:

Lider du af:

5

Eksamensangst

5

Overgangsalderen

5

Dit selvværd

5

Parforholdet

5

Ensomhed

Lider du af:

5
5

Fobier

5

Depression

5

Andre psykiske lidelser